Magische storytelling, respect voor de omgeving, authenticiteit in het concept, en een vleugje nostalgie! Dat is onze “spoonful of sugar”!

Omdat de wereld door de ogen van een kind er toch net iets magischer uitziet, vindt u niet? Hun oprechte verwondering en verbazing, het plezier van verrassing en 100% enthousiasme om voluit te beleven, daar gaan wij ook voor! Wij nemen u graag mee op onze ontdekkingstocht waar familieplezier aan een democratische prijs en het “samen beleven” centraal staan.

Enerzijds streven wij naar evenementen en producties waar plaats kan zijn voor originele en belevenisvolle product placement, waar uw bedrijfsrealiteit hand in hand kan gaan met de wondere wereld van kinderlijke fantasie. Met als einddoel dat ze een fundamenteel en door het familiepubliek gewaardeerd onderdeel van uw communicatie- en marketingstrategie mogen worden. Anderzijds streven wij naar evenementen en producties waar kwalitatief familie entertainment wordt aangeboden aan budgetair haalbare tarieven anno 2016 en waar u organisatorisch zelf geen werk meer aan heeft. Op die manier kan uw personeel, klanten en of relaties blijven genieten van activiteiten in gezinsverband, zonder dat uw bedrijf er budgetair en organisatorisch onder hoeft te lijden.

Agenda najaar 2016: KATTEKWAAD IN BOKRIJK


Facebook
Twitter
RSS feed
created & CMS by Deltacom
PRODUCENT VAN FAMILIE ENTERTAINMENT
NL  EN